Skapa ett leverantörskonto på Springest

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 04:19 PM

Välkommen som ny leverantör på Springest! I den här artikeln beskriver vi steg för steg vad du behöver göra för att skapa ett komplett konto och få ut det mesta av ditt utbud på Springest.

In den här artikeln:

Anmäl dig som leverantör

Logga in och fyll i dina uppgifter

Lägg till lärprodukter

Underteckna Springest ramavtal och aktivera Bokningar

Lägg till utbildare och samla recensioner

1. Anmäl dig som leverantör

Som du vet kostar det ingenting att skapa ett leverantörskonto. Om du inte redan gjort det kan du anmäla dig som leverantör genom att:

1. Skicka ett mejl till tjanster@springest.se.
  2. Vi skapar ett konto för din organisation och skickar dig en länk där du kan logga in på ditt personliga användarkonto.

2. Logga in och fyll i dina uppgifter

1. Logga in via vattenfall.admin.go.springest.se
  2. Gå till 'Leverantör' > 'Dina uppgifter'. Här fyller du i information om ditt företag såsom företagsbeskrivning, kontaktuppgifter och faktureringsuppgifter. Du kan även lägga till en logga och en video. Ange även till vilka e-postadresser du vill att vi meddelar dig om nya bokningar. Försök att göra din profil så fullständig som möjligt för en bättre användarupplevelse och fler konverteringar.

3. Lägg till dina lärprodukter

• Gå till sidan 'Produkter' och klicka på 'Ny lärprodukt' för att lägga till dina lärprodukter en för en.
  • Om du har fler än 20 lärprodukter och många starttillfällen är det kanske bättre att lägga till ditt utbud via en fil istället för att lägga till dem manuellt.

Läs vidare: Så lägger du till och uppdaterar dina utbildningar på Springest.

Se till att fylla i så mycket information som möjligt om dina lärprodukter. Då rankas de högre bland sökresultaten och hittas de lättare av besökare.

4. Underteckna Springest ramavtal och välj vilka tjänster du vill använda

1. Gå till sidan 'Tjänster' för att läsa och underteckna ramavtalet för självservice. Du skriver under dokumentet digitalt via programmet HelloSign, läs hur. Härmed accepterar du villkoren för att använda Springest tjänster.
  2. Välj vilka tjänster du vill använda; Leads och/eller Bokningar (för Vattenfall Go är endast Bokningar tillgänglig). Du kan alltid gå tillbaka och anpassa dessa inställningar när du vill.

Att aktivera minst en av dessa tjänster, leads eller bokningar, gör att du rankas högre på Springest och hjälper dig att komma i kontakt med besökare. Dessutom, för att kunna presentera ditt utbud på Springest företagsportaler (Go) måste tjänsten Bokningar vara aktiverad. Kom ihåg att du endast betalar för de faktiska leads och bokningar som du får.

5. Lägg till utbildare och samla recensioner

För att få ut mer av ditt utbud kan du lägga till dina kollegor och utbildare på Springest. De kan skapa egna profilsidor där de kan lägga till information om sig själva. Koppla utbildarna till dina lärprodukter och låt dem motta personliga omdömen från kursdeltagare.

1. Gå till sidan 'Leverantör' > 'Användare & Utbildare'.
  2. Klicka på 'Bjud in ny användare'

Att samla recensioner hjälper dig att få en högre rankning på Springest och leder till fler konverteringar. Recensioner från tidigare deltagare skapar ett bättre intryck av dina lärprodukter. Du kan samla recensioner manuellt och med hjälp av vår Widget och vårt Recensions-verktyg.

Frågor eller feedback?
Läs vidare bland artiklarna i vår helpdesk för mer information och tips för att komma igång på Springest. Du kan alltid kontakta oss via support@springest.se eller ring +49 (0) 32 22 / 18 09 400.