eFaqt

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:43 PM

Naam eFaqt
Logo
Springest API connectie N/A
Omschrijving diensten Leer en lees studiemateriaal sneller en beter eFaqt helpt je bij het leren van je studiemateriaal. Je maakt online je aantekeningen zoals je dat normaal op papier zou doen. eFaqt bied je structuur en een hele goede methode om je aantekeningen te oefenen. eFaqt ondersteunt het studieproces door je de mogelijkheid te bieden om naast aantekeningen ook flashcards en mind-maps te maken. De betaalde versie van eFaqt plant je pauzes en herhalingen voor optimale concentratie en retentie van de stof. Zo'n 100.000 gebruikers hebben inmiddels bijna 20.000 studieboeken, artikelen en syllabi samengevat.
Aantal Springest klanten 3
Prijs Gratis met de mogelijkheid op de upgraden (‚Ǩ5 / maand of ‚Ǩ60 / jaar)
Contact ‚òé  +31 6 14159978
info@efaqt.com
http://www.efaqt.com
Meer App Uitleg