RBO ePortfolio

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:44 PM

Naam RBO ePortfolio
Logo

Springest API connectie Het ePortfolio is een persoonlijk, digitaal dossier waarin een werknemer zijn opleidings- en loopbaangegevens kan verzamelen, ordenen en bijhouden. Het is meer dan een CV: er is ook ruimte voor documenten en bewijsstukken, zoals diploma‚Äôs en certificaten, getuigschriften, beeldmateriaal, verslagen van functioneringsgesprekken en resultaten van competentiescans. Het ePortfolio bevat een cursuszoeker waarmee de werknemer gericht kan zoeken in het opleidingsaanbod van Springest.

Omschrijving diensten De voordelen
  • Alle opleidings- en loopbaangegevens verzameld in √©√©n dossier;
  • Altijd een actueel overzicht van kennis, vaardigheden en kwalificaties;
  • Direct inzicht in persoonlijke loopbaanwensen en -mogelijkheden;
  • Handig hulpmiddel bij functionerings-, loopbaan- of sollicitatiegesprekken;
  • Uitstekend startpunt voor doelgerichte scholing en ontwikkeling;
  • Goede basis voor het behalen van een Ervaringscertificaat.
  • Het ePortfolio gaat een loopbaan lang mee.

Het ePortfolio voldoet aan de landelijke norm NTA 2035. Dit betekent dat gegevens eenvoudig gekoppeld en uitgewisseld kunnen worden met andere portfolio’s en systemen die aan deze standaard voldoen.
Aantal Springest klanten 11
Over RBO RBO adviseert en ondersteunt organisaties en bedrijven bij opleidingsvraagstukken. De persoonlijke ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden staat daarin centraal. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket op het gebied van scholing, loopbaan en subsidies. RBO is al meer dan 27 jaar een betrokken en deskundige partner voor overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven en wij kennen de onderwijs- en arbeidsmarkt als geen ander. Wij zijn volstrekt onafhankelijk van onderwijsinstellingen en staan daarom garant voor onafhankelijk advies en een optimale aansluiting tussen vraag en aanbod. RBO is ISO 9001: 2008 gecertificeerd.
Prijs Prijs op aanvraag
Contact Marieke Abbink
‚òé 050 - 526 2900
m.abbink@rbo.nl
www.rbo.nl
Meer App Uitleg
Plaatjes