Kan ik meerdere zoekfilters toepassen?

Gewijzigd op Mon, 23 Oct 2023 om 02:21 PM

Heb je nog meer vragen en wil je een Springest adviseur spreken?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! Of mail je vraag direct naar info@springest.nl

Heb je een ruime marge wat betreft budget of vind je het prima om een stukje te reizen om jouw ideale opleiding of cursus te gaan volgen? Filter dan op meerdere opties binnen de zoekonderwerpen. Springest heeft inmiddels meer dan 35.000 opleidingen om te vergelijken. Hoe concreter de zoekfilter hoe beter de resultaten aan zullen sluiten bij je leerwensen!

In de linker kolom zie je in het groen de geselecteerde filters per zoekcriterium zoals regio, prijs en niveau. Erachter staan ook gelijk het aantal trainingen die binnen deze overlap bestaan. De-selecteer een filter door er nogmaals op te klikken, of verwijder alle filters met één druk op de knop zoals op onderstaand voorbeeld: