Moet ik inloggen om mijn ervaring te bevestigen?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:44 PM

Heb je een interessante of minder goede ervaring met een training op Springest.nl? Help anderen Springest bezoekers door jouw ervaring te delen! Op elke trainingspagina staat een knop "Deel je ervaring". Nadat je een ervaring hebt achtergelaten voor de door jou gevolgde cursus of opleiding, dien je deze te bevestigen. Dit doet Springest omdat we zeker willen zijn dat de ervaring echt is en door een echte cursist is geschreven.

Je kan jouw review op drie manieren bevestigen:

• Met LinkedIn: hiervoor dien je in te loggen of ingelogd te zijn bij LinkedIn
  • Met Mijn Springest: hiervoor dien je in te loggen of ingelogd te zijn bij Mijn Springest
  • Via e-mail: hiervoor dien je je ervaring te bevestigen via een e-mail

Heb je nog meer vragen en wil je een Springest adviseur spreken?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! Of mail je vraag direct naar info@springest.nl