Hur kan jag godkänna bokningar?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:33 PM

När en medarbetare har bokat en lärprodukt meddelas du om detta via e-post.

För att godkänna eller avvisa bokningen behöver du logga in på ditt personliga 'Mitt Springest'-konto.

I den här artikeln:

Hur godkänner jag bokningen?

Hur avvisar jag bokningen?

Hur fungerar det när godkännanden från två chefer behövs?

Hur godkänner jag bokningen?

1. Klicka på länken i mejlet du fått angående din medarbetares bokningsförfrågan eller gå till 'Mitt Springest' > 'Godkännanden'.
  2. Klicka på den gröna knappen 'Godkänn bokning'.
  3. Medarbetaren och leverantören mottar därefter en bekräftelse av bokningen.

Hur avvisar jag bokningen?

1. Klicka på länken i mejlet du fått angående din medarbetares bokningsförfrågan eller gå till 'Mitt Springest' > 'Godkännanden'.
  2. Klicka på den röda knappen 'Avvisa bokning'.
  3. Ange anledningen till varför bokningen inte godkänns.
  4. Medarbetaren får därefter ett mejl om att bokningen har avvisats och varför.
  5. En avvisad bokning skickas inte vidare till leverantören.

Hur fungerar det när godkännanden från två chefer behövs?

När en medarbetare gör en bokning meddelas båda cheferna per e-post. Båda cheferna behöver godkänna bokningen. Först därefter bekräftas bokningen, medarbetaren får en bekräftelse och bokningen skickas vidare till leverantören.