Ta emot bokningar

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 04:06 PM

Här hittar du allt du behöver veta om att ta emot bokningar via Springest.

I den här artikeln:

Hur meddelas jag om nya bokningar?

Var hittar jag deltagarens uppgifter?

Följ bokningens status

Motta bokningarna direkt i ditt CRM-system

Hur meddelas jag om nya bokningar?

När en deltagare anmäler sig till en av dina lärprodukter mottar du automatiskt ett mejl. Mejlet skickas till den adress du angett för bokningar längst ner på sidan ' Dina uppgifter'.

Mejlet du får ser ut såhär:

Var hittar jag deltagarens uppgifter?

Vi skickar aldrig deltagarens uppgifter via e-post. Den gröna knappen i mejlet ("Visa bokning") tar dig till bokningen i Admin där du hittar deltagarens kontaktuppgifter. Vi rekommenderar att du så snabbt som möjligt tar kontakt med deltagaren.

Du kan alltid gå tillbaka och hitta dina bokningar i Admin på sidan 'Leads & Bokningar'. På den här sidan listas alla bokningar du fått under den nuvarande månaden. För att se tidigare bokningar kan du anpassa datumen och på så sätt välja en längre eller kortare tidsperiod. För att se alla detaljer och uppgifter för en specifik bokning klickar du på 'ögat' till uppe i högra hörnet.

?  Observera att deltagarens kontaktuppgifter inte alltid är desamma som faktureringsadressen. För att så snabbt som möjligt få din faktura betald är det viktigt att skriva rätt adress på fakturan. Om bokningen är gjord via en företagsportal (Springest Go) där faktureringen går via Springest, är det viktigt att du laddar upp fakturan i Admin.

Följ bokningens status

Längst ner på sidan med bokningsförfrågan kan du se historik och status. Så kan du som leverantör följa precis vad som händer med bokningen. Det kan till exempel se ut såhär:

Motta bokningarna direkt i ditt CRM-system

Det kan vara tidskrävande att arbeta med två olika administrationssystem. Därför har vi gjort det möjligt att koppla ihop Springest med ditt eget CRM-system. I följande artikel använder vi Insightly som exempel. Du kan använda samma process att ställa in andra CRM-system. Till artikeln med instruktioner.