Aktivera och anpassa Springest tjänster

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:57 PM

Du kan när du vill anpassa inställningarna för tjänsterna Leads, Bokningar och för Nöjdhetsgarantin. För att kunna använda våra tjänster behöver du först underteckna Springest ramavtal.

? På Vattenfalls portal är endast tjänsterna Leads och Bokningar tillgängliga.

Var anpassar jag Springest tjänster?

• På sidan 'Tjänster' kan du aktivera eller avsluta Springest tjänster.

Tjänster

Vad innebär tjänsten Leads?

• Springest besökare kan efterfråga mer information om din lärprodukt genom att ladda ner en broschyr.
  • Du mottar besökarens kontaktuppgifter
  • Du betalar 1% av produktpriset per lead. För företagsplattformar är denna tjänst gratis.
  • Läs mer i artikeln: Ta emot leads

Aktivera Leads:

1. Logga in och gå till sidan Tjänster
  2. Gå till rubriken 'Leads'.
  3. Vid Aktiverad' väljer du 'Ja'.
  4. Kryssa rutorna att du godkänner 'ovanstående (pris)inställningar och (boknings)kostnader' samt 'Springest allmänna villkor'.
  5. Klicka på 'Spara'.

Vad innebär tjänsten Bokningar?

• Springest besökare kan anmäla sig direkt till dina kurser och lärprodukter.
  • Dina lärprodukter kommer att rankas högre bland sökresultaten.
  • Du kan presentera dina produkter på företagsportaler.
  • Du betalar 15% av produktpriset per bokning. För bokningar via företagsplattformar kan andra priser gälla.
  • Läs mer i artikeln: Ta emot bokningar

? Vi hanterar alltid  no cure, no payDet betyder att du endast betalar för bokningen om deltagaren verkligen deltar i kursen. Om deltagaren annullerar bokningen krediteras kostnaden automatiskt.

Aktivera Bokningar:

1. Logga in och gå till sidan Tjänster
  2. Gå till rubriken 'Bokningar'.
  3. Vid 'Dina allmänna villkor' anger du direktlänken till dina egna bokningsvillkor. Så ser du till att deltagaren godkänner dina allmänna villkor i samband med bokningen.
  4. Vid Aktiverad' väljer du 'Ja'.
  5. Kryssa rutorna att du godkänner 'ovanstående (pris)inställningar och (boknings)kostnader' samt 'Springest allmänna villkor'.
  6. Klicka på 'Spara'.