Hoe deel ik een ervaring op Springest?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:45 PM

Heb je nog meer vragen en wil je een Springest adviseur spreken?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt! Of mail je vraag direct naar info@springest.nl

Deel jouw ervaring

Of je nou een hele positieve of een wat mindere ervaring hebt gehad, het is altijd waardevol om deze te delen met anderen. Hiervan kunnen opleiders ook weer leren. Ervaringen delen kan heel gemakkelijk via de knop 'deel mijn ervaring'. Deze vind je op de homepage wanneer je iets naar beneden scrollt:

Deze knop vind je tevens op de pagina van de opleidingen en op de pagina van de opleidingsaanbieder.

Zodra je op 'deel je ervaring' klikt krijg je een aantal velden te zien waar de ervaring kunt invullen. Dit gebeurt door middel van een beoordeling (1 tot 5 sterren) en een korte beschrijving van minimaal 30 woorden. Vervolgens kun je de ervaring plaatsen via LinkedIn, Mijn Springest account of e-mail.

Opleiding niet vindbaar?

Als de opleiding niet op Springest staat maar de opleidingsaanbieder wel, dan kan je je ervaring achterlaten via de pagina van de aanbieder. Onder in de dropdown met leerproducten vind je hier een optie voor:

Ervaring anoniem delen

Door in het veld "Achternaam" Anoniem in te vullen, voorkom je dat jouw naam wordt weergegeven bij publicatie van jouw ervaring. Wij snappen dat dat in sommige situaties de voorkeur heeft. Emailadressen worden uiteraard sowieso niet getoond.