Gruppbokningar - Hur bokar jag en utbildning åt en kollega?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:09 PM

Med behörigheten 'Gruppbokare' kan du även boka utbildningar åt dina kollegor.

För att kontrollera att du har denna behörighet, loggar du in i 'Mitt Springest'. Om du kan boka utbildningar åt dina kollegor ser du fliken 'Gruppbokningar'.

Har du inte denna behörighet?

Kontakta HR direkt (gäller för Vattenfalls medarbetare) för att be dem anpassa din profil.

Följ dessa steg för att boka en utbildning för andra medarbetare:

OBS: bokningar som görs på detta sätt går inte igenom godkännandeflödet, de skickas direkt vidare till leverantören.

1. Gå till den lärprodukt du vill boka i din Springest Go plattform.
  2. Klicka på 'Boka'.
  3. Ange i anmälningsformuläret att du bokar för dina kollegor.
  4. Välj startdatum och plats
  5. Fyll i namnen på de kollegor som ska gå utbildningen.