Söka & Hitta - Hur hittar jag en lärprodukt?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 04:02 PM

Det finns flera sätt att söka i katalogen och hitta en lärprodukt som passar dig.

I den här artikeln:

Använd sökrutan

Hitta populära ämnen inom olika kategorier

Filtrera lärprodukterna efter dina önskemål

Jämför lärprodukter

Använd sökrutan

Det lättaste sättet att hitta kurser, utbildningar och andra lärprodukter är med hjälp av sökrutan på hemsidan.

1. Skriv ett ord i sökrutan. Använd specifika söktermer för bästa resultat.
  2. Du får automatiskt förslag på ämnen och leverantörer som finns med i katalogen.
  3. Klicka på ett ämne för att få en överblick av alla lärprodukter i det ämnet.
  4. Eller klicka på knappen 'Sök' för att lista lärprodukter relaterade till det ord du skrivit i rutan.

Hitta populära ämnen inom olika kategorier

Längre ner på hemsidan hittar du förslag på populära ämnen inom de olika kategorierna.

1. Klicka på en kategori för att se fler ämnen inom kategorin.
  2. Klicka på ett ämne för att få en överblick på alla lärprodukter inom det ämnet.

Filtrera lärprodukterna efter dina önskemål

På ämnessidorna och bland sökresultaten kan du filtrera lärprodukterna efter bland annat pris, region och startdatum

Du kan också sortera listan av lärprodukter efter pris, tidsåtgång och recensioner.

? Hittar du ändå inte vad du letar efter?. Fyll i formuläret 'Inte hittad' så hjälper vi dig vidare. Läs mer.

Jämför lärprodukter

1. Kryssa i upp till tre av de lärprodukter inom ämnet / bland sökresultaten du är intresserad av.
  2. Klicka på knappen 'Jämför'.
  3. Då kommer du att få en översikt av dessa lärprodukter vilket gör det lättare för dig att jämföra.
  4. Om du vill ha mer information om en eller flera av lärprodukterna kan du efterfråga en gratis broschyr.