Söka & Hitta - Hur hittar jag en specifik utbildningsleverantör?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 02:56 PM

För att hitta utbildningar från en specifik leverantör gör du såhär:

1. Gå till din lärportals hemsida
  2. Skriv in leverantörens namn i sökrutan
  3. Vänta med att klicka / trycka på enter tills du ser ett antal förslag i listan
  4. Klicka på leverantörens namn

Härefter öppnas leverantörens profilsida. Till höger ser du alla leverantörens utbildningar på portalen.

? Hittar du ändå inte vad du letar efter?. Fyll i formuläret 'Inte hittad' så hjälper vi dig vidare. Läs mer.