Vad är Springest?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 11:34 PM

Europas största oberoende jämförelsesajt för lärande

Springest är Europas största oberoende jämförelsesajt för utbildning och lärande. Vår mission är att hjälpa människor att nå sin fulla potential genom lärande och vitalitet.

Vi har publika plattformar i Nederländerna, Tyskland, Belgien och Storbrittannien och samarbetar globalt med ca 8000 leverantörer. Titta gärna runt på vår publika plattform i Storbrittannien för att få en bild av hur våra plattformar ser ut. Inom kort kommer vi även öppna en publik portal i Sverige. 

Springest är ett Nederländskt företag med cirka 60 anställda fördelade på våra kontor i Amsterdam och Berlin. Läs mer om oss på vår hemsida

Springest Go

Förutom de publika portalerna hanterar vi även interna lärportaler, Springest Go, för större företag såsom Vattenfall, Sweco, KLM och Siemens.

Hur fungerar Springest för utbildningsleverantörer?

Det är gratis att presentera ditt utbud på Springest. Du kan se Springest som ett marknadsföringsverktyg som hjälper dig att få fler bokningar. 

Om du vill kan du välja att aktivera våra tjänster:

  • Bokningar: Springest besökare kan direkt anmäla sig till en kurs eller utbildning. Du betalar 15% av produktpriset (företagsportaler hanterar ibland andra rabatter). Om du aktiverar tjänsten bokningar rankas du högre bland sökresultaten. Med bokningar aktiverat kan ditt utbud presenteras på ett antal företagsportaler.
  • Leads: Du mottar kontaktuppgifterna (namn och e-post) till en intresserad besökare som vill veta mer om din produkt. Du betalar 1% av produktpriset. För en del företagsportaler är leads gratis.

Läs vidare: Skapa ett leverantörskonto på Springest

Frågor eller feedback?
Läs vidare bland artiklarna i vår helpdesk för mer information och tips för att komma igång på Springest. Du kan alltid kontakta oss via support@springest.se.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren