Vilka typer av utbildningar finns på Springest?

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 03:51 PM

Som du säkert redan vet kallas alla olika typer av utbildningar på Springest för lärprodukter

När du lägger till ditt utbud kan du välja mellan nedanstående utbildningstyper.

• Bok
    En bok som du själv skrivit eller som du säljer. Om en användare vill ha mer information eller vill köpa den, skickas hen vidare till den webbplats som du angett.
  • Coaching
    Välj denna typ för individuella coachingsessioner (1:1). Startdatum kan inte anges.
  • E-learning
    En utbildning som deltagaren självständigt följer online. Startdatum kan inte anges.
  • Evenemang
    Ett event som du organiserar. Startdatum måste anges.
  • Distans / Hemstudie
    En utbildning som deltagaren kan följa (offline) på distans. Startdatum kan inte anges.
  • Incompany / Företagsanpassad
    Med denna utbildningstyp visar du användarna att du erbjuder (skräddarsydda) företagsanpassade utbildningar. Dessa kan inte bokas direkt av användaren utan följer normalt vår Incompany-process.
    OBS: vi har inget avtal med Vattenfall (Go) angående Incompany utan deras företagsanpassade utbildningar hanteras/bokas direkt av Vattenfall.
  • Individuell
    En personligt anpassad och individuell utbildning. Startdatum kan inte anges.
  • Klassrum (på adress / online)
    En öppen utbildning som vem som vill kan boka. Det här är den vanligaste utbildningstypen. Den har oftast fastställda startdatum och/eller ett schema. Per startdatum kan du ange om utbildningen ges i ett fysiskt klassrum (på adress) eller i ett virtuellt klassrum (online)
  • Prov
  • Video
    En kort film som deltagaren kan ta del av. Startdatum kan inte anges.