Inställningar för att ta emot e-post

Gewijzigd op Do, 29 Feb om 3:22 PM

Du kan själv ställa in vilka mejl du vill få från Springest.

1. Gå till sidan 'Konto' > 'Dina uppgifter'
  2. Markera vilka mejl du vill ta emot. Standardinställningarna är att du tar du emot alla mejl.

Vilka meddelanden kan du ta emot?

• Frågor från användare: Motta utbildningsfrågor från Springests besökare som ställs till dig som utbildningsexpert. Endast för våra publika plattformar.
  • Incompany-förfrågningar: Vill du motta förfrågningar för företagsanpassade utbildningar? Endast för våra publika plattformar.
  • Nyhetsbrev: Vill du motta vårt nyhetsbrev med de senaste nyheterna om Springest och tips om hur du får ut det mesta av vår portal?
  • Ändrade Tjänster: Du kan när du vill aktivera eller avaktivera Springest tjänster. Vill du motta ett meddelande när någon från din organisation anpassat tjänsterna?
  • Publicerade recensioner: Vill du få ett meddelande när nya recensioner publicerats på Springest?
  • Importerade produkter: Om du använder dig av automatisk import av dina utbildningar kan du motta ett meddelande med resultatet av den senast gjorda importen.
  • Statistik per månad: I detta mejl får du information om antal besökare på dina produktsidor, hur många som laddat ner en broschyr och lämnat en recension.