Webhook conversions via Zapier integratie

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:43 PM

Introductie

Je kunt een connectie maken tussen Springest en je eigen CRM-systeem. Zo voorkom je dat je twee verschillende administratie's moet bijhouden.

In dit artikel lees je hoe je een verbinding kunt maken tussen Springest en je Crm (Voorbeeld crm hier gebruikt is Insightly). Je kunt hetzelfde proces gebruiken om ook andere CRM-systemen in te stellen.

Beginnen:

1. Ontvang de API-key van CRM. Voorbeeld: Insightly CRM:

2. Ontvang de API-key van Springest. Springest heeft een Invite only policy voor Webhook gebruik. In Zapier vind je Springest alleen door de stappen te volgen die in de link beschreven staan.
  3. Maak een nieuwe verbinding in Zapier. Deze heet een Zap:

4. Voer de API-keys in: http://img.springe.st/2014_08_29_15_43_34_pat4o.png

5. Test de API-keys: http://img.springe.st/2014_08_29_15_50_23_eyoqx.png

6. Vul het formulier verder in: http://img.springe.st/2014_08_29_15_52_21_tw9sk.png

7. Test de resultaten in Zapier:

Bekijk de resultaten van de test in Insightly:

Je bent nu klaar met het instellen van de Zap. De verbinding is gemaakt.

Wist je dat je heel eenvoudig een zapier webhook connectie met Moneybird' kunt opzetten, hiermee kunt je de facturatie-stroom volledig automatiseren!