Hoe voeg je je certificaat toe aan Mijn Springest?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:44 PM

Gefeliciteerd met het behalen van je certificaat!

Je kunt dit certificaat toevoegen aan je "Mijn Springest"- account, zodat je al je behaalde diploma's, bewijzen van inschrijving en certificaten (samen noemen we het: Leeractiviteit) kunt bewaren op √©√©n plek.

Stappen

1. Log in op  'Mijn Springest'
2. Klik op jouw naam rechtsboven in het scherm en kies de optie Bewerk profiel
3. Binnen de pagina die verschijnt kies je de optie Rapportage
4. Klik op de groene knop Voeg je (eerste) Leeractiviteit toe.
5. Nu kun je alle gegevens van jouw opleiding invullen en je certificaat uploaden
6. Klik op "Leeractiviteit opslaan"

Na het doorlopen van dit stappenplan is het certificaat succesvol toegevoegd aan de Leeractiviteiten in jouw profiel.