1.2 - Aanbodbeheer - Hoe kan ik als site eigenaar producten van een specifieke aanbieder verwijderen?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:45 PM

Als je wilt dat leerproducten van een aanbieder verwijder worden van jouw leerplatform, loop dan de volgende stappen door:

1. Ga naar de admin van uw leerplatform en log in als Site eigenaar
  2. Ga naar het tabblad "Producten" en klik op "Alle producten". Je komt dan terecht bij de overzichtspagina van alle producten die op het leerplatform staan.
  3. Type de naam van de aanbieder die jij wilt verwijderen in in het "Aanbieder overzicht" balkje.
  4. Selecteer de aanbieder en klik op zoeken. Nu zie je alle leerproducten van deze opleider op het leerplatform. Als een leerproduct op jouw leerplatform is gepubliceerd, herken je dat aan het groene vinkje.
  5. Klik op "Bulk acties"  en selecteer "Verwijder van site".
  6. Klik op het vakje naast "Aanbieder". Hiermee selecteer je alle producten op de huidige pagina. Als je alle producten van de aanbieder wilt verwijderen, klik dan op "Selecteer alle .... producten in het huidige zoekfilter".
  7. Klik op toepassen. Er wordt nog om een laatste bevestiging gevraagd, klik op "OK".
  8. De leerproducten zijn nu verwijderd van het leerplatform. Producten die niet op het leerplatform staan, herken je in de admin aan een minteken naast het leerproduct.