Onderteken in 4 stappen de Self Service Overeenkomst

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 05:09 PM

Let op: Er zijn geen kosten verbonden aan het ondertekenen van de overeenkomst. Het is kosteloos om jouw producten op Springest te tonen.
Pas wanneer er diensten worden aangezet en deze ook daadwerkelijk converteren, komen er kosten bij kijken.

Stap 1:

De overeenkomst vind je onder het tabblad 'Diensten > Diensten'. Klik op 'Accepteer nu de Self Service Overeenkomst'.

Voordat je tekent, krijg je de overeenkomst in te zien.

Stap 2:

Vul de gegevens in en klik op "Opslaan en Overeenkomst accepteren" de overeenkomst bekijken.

Stap 3:

Het contract opent in het programma 'Hellosign'. Wanneer gelezen en akkoord bevonden kan de digitale handtekening geplaatst worden.

Stap 4:

Plaats je handtekening en sla het contract op.

Nu het contract getekend is, kun je diensten inschakelen. Lees hier de toelichting van onze diensten.