Gebruikers en trainers beheren (logins)

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 10:34 AM

In dit artikel:

Beheren gebruikers

• Je kunt zelf de logins tot de Admin beheren
  • Hiervoor heb je de rol 'Aanbieder eigenaar' nodig.
  • Ga naar Aanbieder > Gebruikers & Trainers.

Op deze pagina vind je de huidige gebruikers/logins met de bijbehorende rechten.

Verschillende rechten/rollen

1. Aanbieder eigenaar: Alle rechten tot de admin, inclusief beheren van rollen/gebruikers/logins
  2. Aanbieder beheerder: Alle rechten tot de admin, exclusief beheren van rollen/gebruikers/logins
  3. Trainer: Kan producten/leads/inschrijvingen zien van de producten waar deze als trainer aan gekoppeld is. De trainer kan ook nieuwe producten aanmaken.

Nieuwe gebruiker uitnodigen

1) Vind de knop 'nieuwe gebruiker uitnodigen':

2) Kies rol. Ben jij aan meerdere aanbieder-accounts gekoppeld? Kies dan ook voor welk account je deze gebruiker uitnodigt.

Kies account (indien van toepassing)

3) Klik op uitnodigen. Nieuwe gebruiker ontvang e-mail om account te activeren en een wachtwoord aan te maken.

Gebruiker verwijderen of aanpassen

1) Vind de gebruikers in de admin

2) Klik op de sleutel rechts in het overzicht

Vervolgens zijn de volgende opties mogelijk:

• Gebruiker verwijderen
  • Rol aanpassen

Trainersprofiel publiceren

Elke gebruiker (eigenaar, beheerder, trainer) kan worden aangemerkt als een trainer in het aanbiedersaccount.

Neem hiervoor de volgende stappen:

1. Zorg dat de gebruiker is uitgenodigd in de admin, de rol maakt niet uit
  2. De gebruiker moet zelf de uitnodiging accepteren, een wachtwoord aanmaken en zijn account publiceren
    1. Zodra de gebruiker is ingelogd, navigeer naar 'Account' en 'Profiel
    2. Vul het profiel in
    3. Vink aan: 'Publiceren'
    4. Sla op

3. Zorg dat de gebruiker wordt gekoppeld aan een product, dit doe je in de bewerkpagina van het product onder het kopje 'trainer'