aNewSpring: Gratis e-learnings maken

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:43 PM

Voor het maken van een e-learning kunnen wij de software van aNewSpring aanbevelen. En dat is niet alleen omdat de naam zo mooi aansluit bij die van ons. Het is gemakkelijke software waarbij je alleen betaalt als iemand zich inschrijft, en er is een directe koppeling met Springest.

Ga direct naar aNewSpring

Over aNewSpring

aNewSpring biedt trainers en opleiders een innovatief leerplatform aan dat hen in staat stelt blended learning te maken en te verspreiden. Het platform zet de deelnemer centraal en biedt talloze mogelijkheden om learning journeys te ontwikkelen met adaptive learning en social learning elementen. Meer dan 500 klanten gebruiken aNewSpring om professionals een inspirerende learning journey te bieden. Ruim een miljoen mensen hebben een learning journey ervaren via het aNewSpring platform.

Hoe ziet dat eruit?

Dit is hoe het overzicht van al je trainingen er voor jou uitziet. Hiervandaan kun je gemakkelijk al je producten aanpassen.

Hier zijn we doorgeklikt naar een e-learning. Hier zie je het overzicht van de verschillende modules en opdrachten binnen de e-learning.

En dit is hoe zo'n training er dan voor de cursist uitziet.

Kosten voor de e-learning

Het gebruik van aNewSpring is gratis. Je kunt gratis e-learnings maken en de link daarvan delen op verschillende pagina's. Dat betekent dat je niet alleen op Springest, maar ook op je eigen website een directe inschrijfknop kunt plaatsen.

Als iemand zich inschrijft voor de training betaal je €15,- per gebruiker per jaar, aan aNewSpring. Dat betekent dat de deelnemer een jaar lang toegang heeft tot die training. Daarnaast betekent dat dat een deelnemer zich gratis kan inschrijven voor meerdere trainingen.

Bij een inschrijving via Springest vragen wij de reguliere fee van 15%.

Koppeling met Springest

Door de directe koppeling is het nu mogelijk om via een enkele klik direct van Springest de online of blended training (learning journey) van aNewSpring in te gaan. Dit maakt het een stuk makkelijker voor jouw nieuwe cursist of deelnemer om snel te beginnen met jouw training.

Daarnaast maak je het jezelf een stuk makkelijker, want er is geen tussenkomst van jou als aanbieder nodig. De learning journey kan na betaling automatisch worden gestart. Hiermee is de hele ervaring prettiger en eenvoudiger voor je nieuwe cursist of deelnemer, en maak jij als aanbieder optimaal gebruik van het netwerk en bereik van Springest.

Springest en aNewSpring kunnen met elkaar communiceren via een Single Sign-On (SSO) integratie. De Single Sign-On maakt gebruik van de Learning Tools Interoperability (LTI) standaard. Hierdoor is het mogelijk voor gebruikers, die zich via Springest inschrijven voor een online training, om diréct na de (online) betaling in de omgeving van aNewSpring te komen.

Dit betekent dat deelnemers met dezelfde accountgegevens ingelogd worden voor zowel Springest als aNewSpring. De gegevens van de deelnemer worden via het LTI-protocol namelijk direct overgedragen naar het ene naar het andere systeem.

Geen zorgen over inlognamen, wachtwoorden of andere inlogprocedures. Wel zo prettig voor de cursist of deelnemer én voor aanbieders zelfs, want het neemt een hoop (handmatige) administratie weg.