Je gegevens / Facturatiegegevens / Standaardwaarden invullen

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 11:47 AM

In dit artikel:

1. Je gegevens

In de admin onder: Aanbieder > Je gegevens.

Bedrijfsnaam

Spreekt voor zich.

Friendly URL

De bedrijfsnaam die je kiest bij het aanmaken van het account wordt de URL van jouw account. Wanneer je de bedrijfsnaam aanpast, verandert de URL niet mee. Mocht je deze willen aanpassen, mail dan ons support team: support@springest.nl.

Adres, postcode, plaats, telefoon, fax, website, URL toevoeging, Twitternaam, Facebook pagina, XING Profiel URL

Spreekt voor zich.

LinkedIn company ID

Wanneer je deze koppeling maakt, verschijnt er op je Springest aanbieder account een link waarmee bezoekers jouw bedrijf kunnen volgen.

Gebruik hier de LinkedIn ID van jouw organisatie. Dit zijn enkel cijfers (geen URL of tekens). Vroeger stond deze ID in de URL van jouw LinkedIn pagina, tegenwoordig is deze ID eruit gehaald. Je kunt via LinkedIn deze ID opvragen.

Extra kenmerken

Kies hier welke keurmerken jouw organisatie heeft. Mist er een? Mail support@springest.nl. Het is niet zo dat jouw aangevraagde keurmerk meteen wordt toegevoegd. Tot die tijd kun je jouw andere keurmerk(en) in de beschrijving van je bedrijf zetten.

Voeg je logo toe

Maak gebruik van een .jpg /.jpeg /.png bestand met een maximum formaat van 10MB. De afbeelding zal aangepast worden naar een formaat van 200x100 pixels, 100x50 pixels en 50x25 pixels, afhankelijk van de plaatsing op de website.

Achtergrondfoto, foto's, beschrijving en video

Spreekt voor zich.

Ontvangstadressen

Je kunt meerdere e-mailadressen per optie invullen door deze te scheiden met een komma (zie onderstaande screenshot)

Let op: wanneer er een contactpersoon is ingesteld in een product, mailen we deze betreft leads en inschrijvingen voor dat product.

2. Facturatie gegevens

In de admin onder: Aanbieder > Facturatiegegevens

FAQ: BTW nummer wordt niet herkend, wat nu?

Wij gebruiken dit officiƫle Europese register (VIES) om de BTW nummers te controleren. Daar zou jouw BTW nummer moeten in staan, als die goed geregistreerd is. Daar lees je ook wat je moet doen als het BTW nummer niet bij het Europese register bekend is.

Om verder te kunnen in Springest, kun je 'Bedrijf heeft geen geldig BTW-nummer' aanvinken en de facturatiegegevens opslaan.

FAQ: Hoe kan ik mijn facturatiegegevens aanpassen?

Dat kun je zelf aanpassen op deze pagina. Op de eerstvolgende factuur zie je de veranderingen terug. Moet de gestuurde factuur aangepast worden? Meld dit bij ons supportteam.

FAQ: Hoe zorg ik ervoor dat mijn PO-nummer/kostenplaats/kenmerk op de factuur komt te staan?

Helemaal onderaan onder Facturatie toevoeging kun je een eigen kenmerk toevoegen.

3. Standaardwaarden

In de admin onder: Aanbieder > Standaardwaarden

Vul hier de informatie op. Dit spreekt redelijk voor zich.

Vereiste persoonlijke data bij inschrijvingen

Mocht de reden waarom je deze gegevens nodig hebt niet in de drop down staan, laat het ons dan weten en wij kunnen jouw reden toevoegen.

Voorbeeld extra informatie voor de deelnemers

Zie hieronder een voorbeeld van de extra informatie (onder 'Springest Academy wil je laten weten:')

Bekijk je account op Springest.nl

1. Klik in de admin op dit icoontje naast een producttitel of jouw bedrijfsnaam
  2. Zoek via de zoekbalk in Springest.nl naar je bedrijfsnaam zonder op <enter> of zoeken te klikken
  3. Klik op je logo bij het bekijken van een product