Mijn login of wachtwoord werkt niet

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 05:15 PM

Wachtwoord vereisten

Houd rekening met onderstaande vereisten bij het aanmaken van een wachtwoord:

• Minimaal 10 karakters
  • Kan niet het e-mailadres zijn waarmee u inlogt
  • Het wachtwoord kan niet bekend zijn bij http://haveibeenpwned.com/ (een database met wachtwoorden die zijn aangetast door een datalek)

E-mail vergeten?Wachtwoord vergeten?
  • Bekijk op welk e-mailadres je mail van ons ontvangt.
  • Probeer te bedenken of je met je eigen mail, of met die van een collega altijd inlogde.
Vraag een nieuw wachtwoord aan via de knop 'Wachtwoord vergeten?'

Ontvang je geen mail?
  • Check of je het juiste e-mailadres hebt gekozen
  • Check je spam inbox
  • Bekijk goed op welk domein je de probeert in te loggen.
    Je kunt alleen een wachtwoordherstel aanvragen van het domein waar jouw profiel aan gekoppeld is (vaak is dat gewoon Springest.nl https://admin.springest.nl/ maar soms zijn aanbieders alleen aan een zakelijke klant gekoppeld als 'preferred supplier', gebruik dan de URL van de zakelijke site).