Korting geven op Springest.nl

Gewijzigd op Thu, 22 Feb 2024 om 05:32 PM

Bied korting aan op Springest.nl om je producten aantrekkelijker te maken.

Let op: de Springest fee wordt berekend op de exclusief BTW prijs van de prijs vóór de korting.

Let op: deze korting geldt enkel voor Springest.nl inschrijvingen, niet voor de zakelijke klanten.

Er zijn drie types kortingen te geven:

• Early bird korting, bijvoorbeeld tot 100 dagen voor de startdatum.
  • Last Minute korting, bijvoorbeeld tot 2 dagen voor de startdatum.
  • Algemene korting, wanneer er geen startdatum is.

Hoe stel je kortingen in?

1. De korting instellen op de pagina Kortingen instellen
    1. Ga naar "Aanbieder" en vervolgens naar "Korting instellen".
    2. Kies het type korting dat je wil geven (early bird, last minute of algemeen)
    3. Vul het kortingspercentage in
    4. Vul de dagen/data in
    5. Klik op opslaan. Let op: de korting is nu ingesteld, maar nog niet toegepast op de producten.
  2. De korting toepassen op een specifiek product.
    1. Ga naar "Producten" en vervolgens naar "Kortingen toepassen"
    2. Selecteer de producten waar je de korting wil toepassen
    3. Klik op "Kortingen toepassen"
    4. Er opent een venster en hier vink je aan welke type korting je wil toepassen
    5. Klik op bevestig
  3. Klaar!

Hoe ziet dat eruit?

Kortingen verwijderen

1. Ga naar "Producten" en "Kortingen toepassen"
  2. Zoek in de product lijst het product met korting op
  3. Onder de kolom 'Toegepaste kortingen' klik je op het kruisje om de korting(en) te verwijderen.