4.2 - Groepsboeking & Groepsboekers - Hoe maak ik een groepsinschrijving?

Gewijzigd op Tue, 12 Sep 2023 om 11:30 AM

Let op: boekingen die op deze manier gemaakt worden gaan niet door het goedkeuringsproces, ze worden direct doorgezet naar de opleider.

Met de juiste rechten kun je ook trainingen voor jouw collega's boeken op het Springest Go leerportal. Hiervoor heb je wel een ' bookers account' nodig.

Om te controleren of jij over deze rechten beschikt, kun je inloggen in jouw Mijn Springest-omgeving.
Als je trainingen voor collega's kunt boeken zie je het tabblad ' Groepsinschrijvingen' als je bent ingelogd.

Om een training voor collega's te boeken ga naar de betreffende training op jouw Springest Go portal.

1. Klik op ' inschrijven' en vink in het inschrijvingsformulier aan dat je voor collega's boekt.

2. Selecteer de gewenste startdatum en plaats
3. Vul de naam in van de collega's voor wie je boekt

De collega voor wie ik een training wil boeken staat niet in het systeem

Als je de collega voor wie je een training wilt boeken niet kunt vinden in het systeem, is deze mogelijk nog niet aangemeld.
Informeer bij de beheerder van jullie Springest Go leerportal hoe je een ( nieuwe) collega kunt aanmelden.