Hoe verwijder ik mijn account van Springest?

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 05:17 PM

Het gehele aanbieder-account verwijderen

Je kunt niet zelf je gehele aanbieders account verwijderen, hiervoor heb je de hulp van een Springest medewerker nodig.

Hiervoor neem je contact op via support@springest.nl en wij zullen je verder helpen.

De verwijdering wordt uitgevoerd zoals beschreven in de algemene voorwaarden. Je vind de voorwaarden door naar de diensten pagina te gaan, en dan de Springest voorwaarden aan te klikken (net boven de opslaan knop). Dit is de laatste versie van de voorwaarden. Het artikel 'Opzegging, ontbinding en opschorting' kun je raadplegen voor de verwijdering van je aanbieder account.

Een goed alternatief voor het verwijderen van je account, is om de diensten uit te schakelen (overzicht alle diensten). Je zult dan geen facturen meer Springest ontvangen, maar nog wel zichtbaar zijn voor onze bezoekers. Mensen kunnen zich dan niet direct inschrijven, maar wel een inschrijving aanvragen.

Jouw gebruikersaccount (login) verwijderen

Let op, hiermee is dus enkel jouw login verwijderd, niet het aanbiedersaccount.

Dit kun je zelf regelen:

1. Klink boven in de admin op jouw naam
  2. Rechts zie je de knop 'verwijder mijn account'
  3. Hiermee is je account meteen van Springest verwijderd.

Neem dan contact op met onze helpdesk:

Telefonisch:+31(0)88 021 5730