Upload al je brochures in 1 keer

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:42 PM

Het is mogelijk om al je PDF brochures in een keer te uploaden voor alle producten. We bieden deze service aan zodra je meer dan 30 brochures wil uploaden.

Hoe werkt het?

1. Mail datasupport@springest.com om een lijst met alle 'slugs' van je producten te krijgen
  2. Maak een nieuwe map aan in je bestanden op je computer (of op Google Drive).
  3. Voeg alle PDF-bestanden toe aan deze folder met een unieke titel
  4. Maak een CSV-bestand aan binnen deze folder en geef het de titel van jouw organisatie zoals het in de Springest URL wordt getoond:

5. Vul het CSV-bestand op de volgende manier aan met 'training_slugs' en 'pdf_titles':

training_slug,pdf_title
mbo-facilitair-medewerker,2013_MBO Facilitair Medewerker v2.pdf

6. Maak een ZIP van de map en stuur deze naar datasupport@springest.com