Wat gebeurt er nadat ik op de knop ‘nu inschrijven’ heb geklikt?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:44 PM

Wil je dat wij jou helpen met het vinden van een opleiding of met de inschrijving?
Laat je vraag achter op onze klantenservice pagina en wij zorgen ervoor dat een Springest Adviseur zo snel mogelijk contact met je opneemt!

Nadat je op de knop ‚Äònu inschrijven‚Äô hebt geklikt, kom je in een scherm terecht waar je je gegevens dient in te vullen in een aantal velden. Als er startdata staan aangegeven kun je deze aanklikken onder het kopje 'Kies waar en wanneer je wilt beginnen'. Vervolgens dien je de gegevens van de persoon die de training/opleiding wil volgen in te vullen. De gevraagde gegevens betreffen je volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum en je adresgegevens.
Ga je de opleiding vanuit je werk volgen? Dan kan je ook de adresgegevens van je werkgever achter laten. Let wel op dat er soms lesmateriaal toe wordt gestuurd. Wanneer je deze materialen thuis wil ontvangen, vul dan in dit veld je eigen adresgegevens in. De opleider heeft deze gegevens nodig om je te kunnen contacteren. Zijn er meerdere deelnemers die zich aan willen melden? Gebruik dan de knop 'nog een deelnemer toevoegen'. Je dient dan opnieuw alle bovenstaande gegevens toe te voegen van deze persoon/personen.
Wanneer alle gegevens goed zijn ingevuld ben je klaar om naar stap twee te gaan. Klik hiervoor op 'Volgende'. In stap 2 dien je de factuurgegevens, gegevens van de contactpersoon voor de betaling en gegevens van de contactpersoon voor de inschrijving in te vullen. De factuurgegevens zijn gegevens die op de factuur moeten komen te staan. Dit kunnen dezelfde gegevens zijn als ingevuld bij stap 1. Wanneer de deelnemer tevens de contactpersoon voor de betaling en inschrijving is, is het niet nodig om deze gegevens opnieuw in te vullen. Gaat er iemand anders over de betaling of de inschrijving? Vul dan van deze persoon de achternaam, het e-mailadres en het telefoonnummer in. Dan zal de opleider diegene contacteren over de betaling of inschrijving.

Alles correct ingevuld? Klik op 'volgende' om naar de laatste stap te gaan. In de laatste stap heb je de mogelijkheid om een bericht toe te voegen aan het. Is er belangrijke informatie die de opleider moet weten of heb je nog een vraag? Voeg het in het opmerkingenveld toe. Aan de rechterkant vind je een overzicht van de opleiding waarvoor je je gaat inschrijven. Als laatst dien je akkoord te gaan met de voorwaarden van Springest en de voorwaarde van de opleider. Alles correct ingevuld? Je bent klaar om de inschrijving te voltooien door op de groene knop 'Inschrijven' te klikken.

Na het volledig invullen van het inschrijfformulier ontvang je een mail van Springest met daarin een bevestiging van de inschrijving, deze dien je nog te bevestigen voordat wij de inschrijving officieel zullen verwerken. De opleider kan nu contact met je opnemen over de betaling, de exacte locatie en/of verdere belangrijke informatie die je moet weten als deelnemer.
Alvast succes met de opleiding!