SSO integratie met SAML

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 11:46 PM

Het is mogelijk om een Single Sign On integratie op te zetten door middel van SAML 2.0.

De volgende stappen:

1. Neem contact op met gosupport@springest.nl en stuur uw metadata XML bestand mee.
  2. Springest configureert de integratie op basis van uw metadata.
  3. Springest stuurt een metadata XML bestand terug naar u.
  4. U configureert de integratie aan uw kant.
  5. U test de integratie door een keer in te loggen.
  6. Na een succesvolle login maakt Springest de configuratie af door de juiste velden te configureren.

Bekijk hier een voorbeeld Metadata XML document

Let op: Dit betekent niet dat jullie bestand er exact zo uit moet zien. Omdat dit bestand door jullie systeem wordt gegenereerd, en wij de configuratie daarop aanpassen, kan het dus zijn dat dat bestand er anders uit komt te zien.